Personalliggare till alla era byggen – enkelt och säkert

webTime Bygg är det enklaste och säkraste alternativet för er som behöver få full kontroll över era personalliggare – allt till ett fast pris.

Sedan 1 januari i år är det krav på att samtliga närvarande på en byggarbetsplats måste kunna identifiera sig och finnas registrerade i byggarbetsplatsens digitala personalliggare. Detta ställer stora krav på bygg- och entreprenadföretag att snabbt få ett pålitligt och säkert system på plats som är enkelt att använda. webTime Bygg är lösningen! Vi har tagit fram ett system anpassat för bygg- och entreprenadföretag som behöver personalliggare. Med webTime Bygg kan ni lägga upp obegränsat antal arbetsplatser i systemet, obegränsat antal arbetare på varje byggarbetsplats – dessutom kan all inloggning ske via digital tidterminal, smartphone eller dator!

Fördelar med webTime Bygg

  • Lägga upp ett obegränsat antal aktiva byggarbetsplatser samtidigt i systemet.
  • Obegränsat antal arbetare och underentreprenörer på varje byggarbetsplats.
  • Byta personalliggare/arbetsplats under dagen.
  • Ta ut både PDF (online) och XML rapporter enligt Skatteverkets krav.
  • Inloggning via dator, mobil
  • Kopplingen till tidsystemet för närvaro i realtid
  • Möjlighet att stämpla med ID06 kort
  • Med byggpaketet tid/personalliggare från webTime kan ni mäta tid, frånvaro, närvaro för effektiv fakturering – det finns även möjlighet att koppla på projekthantering.

Beställ webTime Bygg idag och få full kontroll över era personalliggare.

mer-info-knapp-large

Bofab_Liljestrand_Webb-20160229015

las-mer-personalliggare-knapp

case
case-knapp

När Liljestrand Fastigheter växte och kravet på personalliggare kom behövde man snabbt få ett modernt och stabilt system – valet blev webTime

Fram till mitten av 2015 skötte Liljestrand Fastigheter all tidredovisning och projekthantering manuellt på papper. När företaget växte, behövde man försäkra sig om att kvaliteten bestod. Och när kravet på personalliggare kom valde man webTime för att kunna få kontroll på så många moment som möjligt i ett och samma system.

Det är ett modernt system som tar ett större grepp över själva tidföringen. webTime har alla funktioner samlat som stödjer vår verksamhet.

Peter Flemström, ekonomichef, Liljestrand Fastigheter

Det är enkelt! Registrera din tid på flera sätt.

Oavsett var de anställda befinner sig är det enkelt att registrera sin tid. Via våra moderna appar och webbtjänster registreras all tid – oavsett vart du befinner sig!

Dessutom har vi utvecklat en avancerad tidterminal som kan installeras på er arbetsplats. På så sätt vet alla vart man registrerar sin tid och ni får full kontroll över alla anställda.

mer-info-knapp-long

webtime-smartphone

* Driftkostnaden för webTime Bygg är endast 59 kr per månad. I paketet ingår våra moduler Tid (frånvaro, närvaro, planerat/utfall arbetstider, statusrapporter online, lönekoppling) och Personalliggare enligt Skatteverkets regler för byggarbetsplatser. När du tecknar webTime Bygg tillkommer det en uppstartskostnad på 28 800 kr som täcker installation, grundutbildning och support av systemet. Avtalstiden för webTime Bygg är 36 månader.